healy design
home_button

“Liever in één keer goed, dan zes keer over.”

Wie is Healy?

Healy Design is opgericht door Ian Thompson en richt zich speciaal op freelance (& detachering) Web-development, Design (Web & Print), Vormgeving en DTP.
Ian heeft ruim vijftien jaar ervaring op het gebied, van Retail, Sales Promotion en DM, tot volwaardige thematische campagnes. Voor tal van grote, maar ook bescheiden merken. Hij is snel, accuraat, creatief en heeft oog voor detail. Kortom, Ian is een flexibele, harde werker met realiteitszin, zonder sterallures.


Wat kan Healy voor u betekenen?

Met Healy huurt u ervaring en een brede kennis van het grafische vak in. Door de creatieve en persoonlijke benadering bent u altijd verzekerd van een geslaagde samenwerking, zoals u dat wilt. U hoeft u zich dus ook geen zorgen te maken over het halen van deadlines, want: commitment is commitment. In de persoon van Ian Thompson beschikt u met Healy Design direct over een volwaardige Developer/Designer/DTP-er die zich zonder concessies volledig voor uw bedrijf zal inzetten (zowel in teamverband als zelfstandig).


Zowel ‘uit’ als ‘thuis’.

Healy is op freelance/detachering basis in te huren voor web-, design-, grafisch ontwerp- & DTP-projecten (ook voor langere perioden).
Opdrachten worden meestal uitgevoerd bij de klant ‘in huis’. Denk bijvoorbeeld aan redacties, bij reclamebureaus en DTP-studio’s. Maar projecten kunnen uiteraard ook ‘thuis’, in de professionele studio worden uitgevoerd.


Wat kost dat?

De tarieven die Healy Design hanteert zijn volledig in overleg. Dus ook een projectprijs is mogelijk. Kilometers worden niet doorberekend aan de opdrachtgever. Wel wordt in overleg met de opdrachtgever geprobeerd rekening te houden met mogelijk oponthoud door files.


Contact.

U kunt ook uw voordeel doen met Healy! Neem voor meer informatie contact op met Ian Thompson.
Nummer: .